28 Nisan 2020 Salı

Stok Yönetimi Kitabı Yayınlandı.



Doç Dr. Batuhan Kocaoğlu tarafından Kurumsal Dönüşüm Platformu - SCM Komitesi üyelerine yönelik hazırlanan “Stok Yönetimi” kitabında, etkili stok yönetimi için 7 adım, mrp’ye hazırlık, etkin stok yönetimi için 7 adım, mrp’yi çalıştırmak için yapılması temel gerekenler, stok yönetiminde performans raporları konularını bulabilirsiniz. 
Bu anlamda, bu çalışmada katkıda bulunan ve sahip olduğu birikimi kurumların yararı için paylaşan Doç Dr. Batuhan Kocaoğlu ’na kurumların kalkınma, strateji gelişim sürecine önemli katkılar verdiği inancıyla teşekkür eder, bu yayının kurumlara katkı sağlamasını temenni ederiz. 




SCM Komitesi Hakkında

SCM Komitesi, Operasyonel Mükemmelik temalı toplantılar düzenlenmeye, Tedarik Zinciri ve unsurları hakkında referans kaynakları üretmeye devam ediyor.

SCM Komitesi, Kurumsal Dönüşüm Platformu’nun diğer komiteleri gibi, kurumsal dönüşüm ve Tedarik Ziniciri ile ilgili farkındalığın artırılması için seminerler, workshoplar düzenlemekte, yayınlar çıkartmakta ve mevcut durum analizi yapmaktadır.



Stok Yönetimi Kitabı İçin Yayın Talep Formunu Eksiksiz Doldurmanızı Rica Ederiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder